Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás

Csabai Kolbászfesztivál


 Tisztelt Érdeklődő   K i á l l í t ó k ,   Á r u s o k

 

Ebben az évben – 2020. október 22-25. között - 24. alkalommal kerül megrendezésre Békéscsabán a régió legsikeresebb és leglátogatottabb élelmiszeripari és szórakoztató rendezvénye a Csabai Kolbászfesztivál. A mai napig fennmaradt, elevenen élő hagyományok jelentik az alapját a fesztiválnak, mely a kolbász készítését, a disznótort, régiónk gasztronómiai hagyományait helyezi a középpontba. A fesztivál nemzetközi és hazai vonatkozásokban is az ország egyik legjelentősebb turisztikai vonzerőt jelentő rendezvénye, széles kínálatot jelentő programjaival, szakmai kiállításaival és kiegészítő rendezvényeivel.

A folyamatosan megújuló, dinamikusan fejlődő fesztivál mintegy 100 ezer látogatójának egyharmada helyi, illetve Békés megyei lakos, míg a többi vendég az ország más vidéki városaiból, Budapestről és külföldről érkezik. A külföldi látogatók elsősorban Romániából és Szlovákiából érkeztek, de voltak látogatók Ausztriából, Szerbiából, Csehországból, Szlovéniából, illetve távolabbi országokból is. Az előzőekben részletezett látogatói megoszlás kedvező a kiállítók/árusítók számára, mivel  -  a felmérés szerint - mind az ország távolabbi területeiről, mind a külföldről érkező látogatók esetében jóval magasabb a költekezési kedv. Szakmai értéke a rendezvénynek, hogy a látogatók között nagy számban vannak mikro-, kis- és középvállalatok vezetői, munkatársai, belföldi- és külföldi üzletemberek is, így a rendezvény kiállítási blokkjában résztvevő kiállítók számára rendelkezésre áll a több ezres szakmai látogatói kör is.

A korábbi évekhez hasonlóan ez évben is a Kolbászfesztivál kiegészítő rendezvényeként, - a rendezvény helyszínének város felőli frekventált helyén - kerül megrendezésre a XXIV. Élelmiszeripari és Mezőgazdasági Kiállítás, amely a délkelet-magyarországi régió legjelentősebb élelmiszeripari kiállítása. Az igen széles kiállítói ajánlat - a sokszínű kolbász kínálat mellett - felöleli az élelmiszeripari félkész- és késztermékek teljes palettáját, élelmiszer-feldolgozási technológiákat, mezőgazdasági árukat és eszközöket, állattartási technológiákat és a mindezekhez szorosan illeszkedő szolgáltatásokat. A kiállítás mind a szakemberek, mind az általános látogatók körében széles körű érdeklődéssel bír. Az igen magas látogatottságnak, valamint a standokon történő kóstoltatásoknak és az értékesítési lehetőségnek köszönhetően a résztvevő kiállítók valamint termékeik ismertségének növelését kiválóan segíti a kiállítás.

Az Élelmiszeripari és Mezőgazdasági Kiállítás egyik társrendezvénye a Turisztikai Kiállítás, amelyre Békés megye, a dél-alföldi régió, valamint az ország különböző megyéinek, településeinek turisztikai kínálata kerül bemutatásra, továbbá utazási irodák, szállodák és Békéscsaba külföldi testvértelepülései hozzák el ajánlataikat.

A másik társrendezvény az Általános Kiállítás és Vásár, amelyen jó színvonalú egyéb termékkel, szolgáltatással jelenhetnek meg a kiállítók és vásárosok, ezzel kihasználva a nagy számú látogatottság következtében adódó kedvező árusítási és promóciós lehetőségeket.

A Csabai Kolbászfesztivál, az előzőekben említett szakmai kiállítások mellett egyéb kiegészítő programokkal - Általános, Népművészeti és Kirakodóvásár, disznóvágás, szárazkolbász-verseny, kolbászkészítő verseny, töltött káposzta főző verseny és egyéb kulturális és szórakoztató programok - várja a látogatókat.

Reméljük, hogy jelenlétükkel megtisztelik kiállításunkat és vásárunkat.

Érdeklődésük esetén az info@korostrade.hu e-mail-címen, a 66/442-089-es telefonszámon, valamint a 20/9843-838 és 20/9127-127 (kiállítók) ill. 20/382-3139 (árusok) mobilszámokon kérhetnek jelentkezési lapot és bővebb tájékoztatást a rendezvényről.



Az alábbi űrlap segítségével küldhet számunkra üzenetet!

Név *  
E-mail *  
Telefonszám *  
Mivel kapcsolatban? *  
Üzenet:  
  Kérem írja be a szót
Kérem írja be a fenti betűket ide: