Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás

Kiállításaink


 2019. évi kiállításaink 

Kiállítás neve

Időpont

Helyszín

TURISZTIKAI Kiállítás

Február 1-3.

Arad, Expo Center

TOP TRAVEL Expo

Február 1-3.

Nagyvárad, Lotus Bevásárló Központ

CONFORT CONSTRUCT & INSTAL Expo

Március 7-10.

Arad, Expo Center

GASTROPAN Expo*

Március 28-30

Arad, Expo Center

BEAUTY FORUM CLUJ

Március 30-31

Kolozsvár, Babes-Bolyai Tudományegyetem

AGRARIA Expo*

Április 11-14.

Jucu - (Kolozsvár mellett)

Kertészeti-, Bútor-, Dizájn- és Általános Kiállítás és Vásár

Április 18-21.

Arad, Expo Center

AGROMALIM Expo*

Szeptember 12-15.

Arad, Expo Center

Élelmiszeripari és Mezőgazdasági Szakkiállítás, Turisztikai Kiállítás, Általános Kiállítás és Vásár

(a Csabai Kolbászfesztivál keretében)

Október 24-27

Békéscsaba

 * Jelentős részvételi díj kedvezmény várható

 

TOP TRAVEL Expo – Nemzetközi Turisztikai Kiállítás
Helyszín: Románia, Nagyvárad
Időpont
: 2019. február 1-3.
 
A kiállítás a nagyváradi Lotus Bevásárló Központban kerül megvalósításra ez évben 10. alkalommal. Magyar kiállítók rendszeresen vesznek részt szervezetten a rendezvényen. A közel 210.000 lakosú Nagyvárad kitűnő földrajzi elhelyezkedése és vonzáskörzete következtében az egyik legmegfelelőbb helyszín a magyar turisztikai kínálat bemutatására, a Romániából érkező és évről-évre gyarapodó lakossági célközönség közvetlen elérésére. Cégünk kizárólagos partnere a román szervező cégnek.

 

Tematika: idegenforgalom, szállodai és well-ness szolgáltatások, egészségturizmus

 

Lap tetejére


 

 

  
CONFORT CONSTRUCT & INSTAL Expo - Építőipari Anyagok és Technológiák Vására
Helyszín: Románia, Arad
Időpont: 2019. március 7-10.
 

A kiállítás a több mint 160.000 lakosú Arad Ipari Parkjában létrehozott és évről-évre fejlesztett Kiállítási Központban kerül megvalósításra. A nyugat-romániai vidéki kiállítások legjelentősebb és szakmailag legszínvonalasabb szakkiállításán a romániai székhelyű cégek mellett évek óta jelentős a magyar kiállítók részvétele. Az elmúlt évben szervezésünkben közel 10 magyar kiállító vett részt a rendezvényen. Cégünk kizárólagos szervezőpartnere a román szervező cégnek. 

 

Tematika: építő anyagok, króm- és alumínium korlátok, belső fém- és fa lépcsők, hang-, hő- és víz-szigetelő anyagok, építőipari fémszerkezetek, csarnokszerkezetek, kerítés elemek, garázs kapuk,  műanyag-, fa- és fém nyílászárók, műanyag redőnyök, laminált padlók, ipari padozatok, lambériák és tartozékaik, álmennyezetek, kandallók és tartozékaik, fűtéshez és melegvízellátáshoz használatos napkollektor berendezések, fűtés- és klímatechnika,  épület-villamoság, elektromos szerelvények, bel- és kültéri világítótestek, uszodatechnika,  építőipari technológiák,  épületgépészeti berendezések, szerelvények és szaniterek,  építőipari tervezés és kivitelezés,  intelligens házak,  építészettel foglalkozó szaklapok és katalógusok,  finanszírozás.
 
Fényképek

 

Lap tetejére


 

 

BEAUTY FORUM CLUJ

Helyszín: Románia, Kolozsvár

Időpont: 2019. március 30-31.

 

Kolozsváron a Babeș–Bolyai Tudományegyetemen 4. alkalommal kerül megrendezésre a térség legnagyobb nemzetközi szépségipari szakkiállítása.  

A legújabb kozmetikai gépekkel és kezelésekkel, innovációkkal, barber-bajnoksággal, fodrász bemutatóval és természetesen kozmetikai előadásokkal várjuk az érdeklődőket.

A rendezvényen bemutatkoznak a legújabb kozmetikai gépek és kezelések, amelyeket a helyszínen ki is lehet próbálni. A 2019-es év slágerei, a PMU és a pillás programok is nagy népszerűségre számítanak. A rendezvényre a látogatók részére idén is ingyenes a belépés.

 

Tematika: kozmetika, fodrászat, pilla, PMU, barber-bajnokság, innováció, Hajápolás, fodrászat, Make-up, Körömápolás és építés, Bőrápolás, Testápolás, Személyre szabott kozmetika Personal Care Cosmetics, Kozmetikai ipari csomagolás, Egyéb termékek és szolgáltatások szépségszalonoknak,Intézmények, szolgáltatások, média

  Lap tetejére


   
AGRARIA Expo - Nemzetközi Mezőgazdasági, Élelmiszeripari és Csomagolástechnikai Szakkiállítás
Helyszín: Románia, Jucu (Kolozsvár mellett)
Időpont: 2019. április 11-14.
 
A több, mint 300.000 lakosú Kolozsvár mellett, a kiemelt fontosságú erdélyi régió fővárosánál ez évben 25. alkalommal kerül megrendezésre a térség legjelentősebb szakkiállítása, amely fontos üzleti helyszíne a magyar és a román kereskedelemnek. A romániai székhelyű cégek mellett 10 ország vállalkozói között szervezésünkben rendszeresen és évente növekvő számban vesznek részt magyar kiállítók a kiállításon.
 

Tematika: Mezőgazdasági és élelmiszeripari termékek, -gépek, -eszközök, -alkatrészek és -technológiák; élelmiszeripari alap- és segédanyagok, vegyszerek, kertészeti eszközök és felszerelések, agroturizmus, szolgáltatások (szoftverek, szakkiadványok), csomagolóanyagok, csomagológépek és technológiák, nyomdaipari termékek és berendezések.

Fényképek

 

Lap tetejére


 

  

 

Kertészeti-, Bútor-, Dizájn- és Általános Kiállítás és Vásár

Helyszín: Románia, Arad
Időpont: 2019. április 18-21.
 
A tradicionális kiállítás a több mint 160.000 lakosú Arad Ipari Parkjában létrehozott és évről-évre fejlesztett Kiállítási Központban kerül megvalósításra. Magyar kiállítók rendszeresen vesznek részt szervezetten a rendezvényen. Minden tematika szempontjából igen fontos a határ menti Arad kitűnő földrajzi elhelyezkedése és határon átnyúló vonzáskörzete. Különösen kiemelkedő helyszín a bútorokhoz és belső dizájnhoz, belső építészethez tartozó magyar kínálat bemutatására, valamint a kertészeti termékek, eszközök bemutatása mindkét ország határmenti térsége számára fontos jelentőségű. Cégünk kizárólagos partnere a román szervező cégnek.
 

Tematika: dísznövények, kertészeti termékek és eszközök, bútorok, belsőépítészeti termékek és egyéb fogyasztási eszközök.
 

Lap tetejére


  

 

  
AGROMALIM Expo - Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakkiállítás
Helyszín: Románia, Arad
Időpont: 2019. szeptember 12-15.
 

A kiállítás a több mint 160.000 lakosú Arad Ipari Parkjában létrehozott és évről-évre fejlesztett Kiállítási Központban 30. alkalommal kerül megvalósításra. Nyugat-Románia legjelentősebb és szakmailag legszínvonalasabb szakkiállításán a romániai székhelyû cégek mellett évek óta jelentős a magyar kiállítók részvétele. Cégünk több év óta kizárólagos magyarországi képviselője az aradi kiállításszervezőnek, az Expo Arad International-nak. Az elmúlt évben szervezésünkben 27 magyar kiállító vett részt a rendezvényen. Cégünk kizárólagos partnere a román szervező cégnek. 
 

Tematika: élelmiszerek, italáruk, mezőgazdasági termékek és berendezések, mezőgazdasági gépek és felszerelések, kertészeti eszközök és felszerelések, technológiai berendezések, takarmányok, szolgáltatások, csomagolóanyagok, csomagológépek és technológiák, élőállatok. 

Fényképek

 

Lap tetejére


 

   
  
Élelmiszeripari és Mezőgazdasági Kiállítás + Turisztikai Kiállítás + Általános Kiállítás és Vásár
Helyszín: Csabai Kolbászfesztivál, Békéscsaba, Városi Sportcsarnok
Időpont: 2019. október 24-27.
 

Ebben az évben 23. alkalommal kerül megrendezésre Békéscsabán a régió legnagyobb szakmai és szórakoztató rendezvénye a Csabai Kolbászfesztivál, amely nagy sikerrel és kiemelkedő látogatottsággal bír. A mai napig fennmaradt, elevenen élő és vonzó hagyományok jelentik az alapját a fesztiválnak, mely a csabai kolbász készítését, a disznótoros hagyományokat, a város és vidéke szlovák és magyar közösségi ünnepeit, gasztronómiai hagyományait helyezi a középpontba. A fesztivál nemzetközi és hazai vonatkozásokban is az egyik legjelentősebb, turisztikai vonzerőt jelentő gasztronómiai rendezvény lett, a maga 100 ezer látogatójával, széles kínálatot jelentő programjával és kiegészítő rendezvényeivel.
 

A korábbi évekhez hasonlóan ez évben is a Kolbászfesztivál keretein belül kerül megrendezésre a XXIII. Élelmiszeripari és Mezőgazdasági Kiállítás, amely mára a délkelet-magyarországi régió legjelentősebb élelmiszeripari szakkiállításává nőtte ki magát. A kiállítás és vásár mind a szakemberek, mind az általános látogatók körében széleskörű érdeklődéssel bír. Az igen magas látogatottságnak, valamint a standokon (sátorban) és a faházakban történő kóstoltatásoknak és az értékesítési lehetőségnek köszönhetően a résztvevő kiállítók valamint termékeik ismertségének növelését kiválóan segíti a kiállítás. 

Tematika: a húselőállítás és -feldolgozás teljes vertikuma, alap-, félkész- és késztermékek, élelmiszerek, különös tekintettel a kolbászok széles skálájára, üdítő és szeszes italok, mindenféle egyéb élelmiszerek, állattartási és mezőgazdasági technológiák és szolgáltatások.
 

A kiállítás társrendezvényeként 15. alkalommal kerül megrendezésre a Turisztikai Kiállítás, amelyen a kiállítók Békés megye, a dél-alföldi régió, valamint az ország különböző megyéinek, településeinek turisztikai kínálatát vonultatják fel, utazási irodák, szállodák és Békéscsaba külföldi testvértelepülései hozzák, és kínálják ajánlataikat.
 

A fenti szakkiállítások mellett Általános Kiállítás és Vásár is társul a rendezvényhez, amely a nagyközönség számára kínál nagy választékot a legkülönbözőbb fogyasztási cikkekből, valamint a lakosságot érintő szolgáltatásokból.

 Fényképek

 

Lap tetejére 


 Az alábbi űrlap segítségével küldhet számunkra üzenetet!

Név *  
E-mail *  
Telefonszám *  
Mivel kapcsolatban? *  
Üzenet:  
  Kérem írja be a szót
Kérem írja be a fenti betűket ide: